Het terrein

Camping Abtswoudse Hoeve is ongeveer 15 hectare groot en is gelegen aan een zwemwater met een strandje. Het is een groen en open terrein dat echter voldoende privacy biedt. Zowel de jaarplaatsen als de gastenplaatsen zijn ruim opgezet. Verder hebben wij een prachtig passantenveld gelegen aan de zwemplas.

Een lidmaatschap van de NFN of een naturistenvereniging is niet verplicht. Maar wilt u lid worden hier vindt u het inschrijfformulier.

Het terrein is beperkt openbaar en toegankelijk voor leden van NAVAH of seizoen abonnementhouders, die naakt wil recreëren. Wel dien je de regels, die gelden op het terrein, te respecteren.

Voor deze dagrecreanten is een gedeelte bij de zwemplas, met strandje en speeltuin, gereserveerd. Dagrecreanten dienen zich te melden bij de toezichthouder.

Het terrein is verdeeld in diverse velden die in gebruik zijn door de jaarplaatshouders maar er is genoeg ruimte voor onze gasten. Er is plaats voor caravans, campers, vouwwagens en tenten.

Verder zijn er vier sanitairunits, jeu de boulesbaan, tafeltennistafel, bibliotheek, wasmachines en drogers en er zijn speciale ruimtes voor de jeugd met o.a. een flipperkast en een airhockeytafel. Ook is er Wifitenne aanwezig op de camping.

Huisdieren zijn alleen welkom als ze aangelijnd zijn en geen overlast veroorzaken. Op het deel van de dagrecreatie zijn geen huisdieren toegestaan.